De steenmarter verjagen.com Gratis advies en oplossingen om de steenmarter te verjagen en bestrijden

Bel ons direct

000 – 123 4567

Lokaal tarief, 24/7 vrijblijvende offerte

Steenmarter in huis, wat nu?!

Een Steenmarter in huis kan zeer vervelend zijn. Het probleem komt vooral vaak voor in het oosten van het land.

Steenmarters zorgen daar voor veel overlast. Bekende klachten die veroorzaakt worden door Steenmarters zijn;

– Stankoverlast
– Geluidsoverlast
– Kapotgeknaagde kabels van de auto
– Weggeroofde kippen

U wilt dat deze problemen zo snel mogelijk verholpen zijn. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan.

De Steenmarter is namelijk een beschermde diersoort in Nederland. U mag de Steenmarter daarom niet zomaar vangen, doden of bestrijden. Als u dit doet bent u strafbaar.

Wat kunt u wel doen bij Steenmarters in huis?

Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om de overlast van steenmarters in huis en rondom uw huis zoveel mogelijk te beperken.

Belangrijk is vooral om er voor te zorgen dat Steenmarters niet in uw huis kunnen komen. Als ze geen toegang vinden tot uw woning kunnen de beestjes daar ook geen overlast bezorgen.

Het beste kun u daarom een inspectie rondom uw huis doen en alle toegangswegen met kippengaas of purschuim blokkeren. Dit houdt de Steenmarter tegen uw huis binnen te dringen.

Overlast van een Steenmarter in huis komt vooral doordat de toegang voor het diertje gemakkelijk is. Let daarom bijvoorbeeld ook op overhangende takken van bomen, waardoor het de Steenmarter gemakkelijk het dak van uw huis op kan.

Zorg er tot slot voor dat de leefomgeving buiten uw woning ‘Steenmater-vriendelijk’ is. Dit doet u misschien liever niet, maar als de Steenmarter zich buiten prettig voelt, zal hij minder vaak uw huis binnen willen dringen. Dit beperkt de overlast van Steenmarters in huis.

Steenmarter in huis

Ik heb nog steeds een Steenmarter in huis, wat nu?

Vaak zult u Steenmarter niet gemakkelijk weg krijgen. We raden u daarom aan om altijd samen met een deskundige bestrijder samen te werken.

Bovendien weet deze bestrijder precies hoe de Steenmarteroverlast op een legale manier aan te pakken, zodat u niet Strafbaar bent. Een Steenmarter in huis is een hardnekkig probleem.

Schroom daarom niet om advies te vragen van mensen die u bij deze overlast kunnen helpen. Op da lange termijn kunt u hiermee veel geld besparen. Steenmarters zullen namelijk altijd de kabels van uw auto door blijven knagen en kippen blijven roven als u ze de kans geeft.

Een professionele bestrijder kan dit probleem voor eens en altijd de das om doen. U kunt direct met een deskundige bestrijder in contact komen voor advies of bestrijding door te bellen met het nummer onderaan deze pagina.

Bel ons direct of vraag advies aan

000 – 123 4567, Lokaal tarief, 24/7 vrijblijvende offerte