De steenmarter verjagen.com Gratis advies en oplossingen om de steenmarter te verjagen en bestrijden

Bel ons direct

000 – 123 4567

Lokaal tarief, 24/7 vrijblijvende offerte
Anti marterspray

Anti marterspray – Onzin of wondermiddel?

Steenmarter overlast is een toenemend probleem in Nederland. Hierdoor worden er diverse methoden ontwikkeld om de Steenmarter te verjagen en uit de buurt te houden. Sommige met succes en andere met minder succes.

Op het Internet worden veel verschillende soorten anti marterspray aangeboden. De ontwikkelaars van deze anti marterspray beweren dat Steenmarters hierdoor uit de buurt blijven waardoor u geen overlast zult ondervinden.

Maar werkt deze anti marterspray echt? Of is het slechts een marketingtrucje om aan u zoveel mogelijk geld te verdienen?

Op deze pagina leggen we u alles uit over anti marterspray.

Wat is anti marterspray?

De anti marterspray zou er voor moeten zorgen dat Steenmarters uit de buurt van uw woning en auto blijven.

Steenmarters kunnen namelijk de kabels van uw auto kapot knagen en stank– en geluidsoverlast veroorzaken in uw woning.

De spray zou ontwikkeld zijn met geuren van de natuurlijke vijand van de Steenmarter en zou het diertje daarom afschrikken. Hierdoor verdwijnt de Steenmarteroverlast.

Maar werkt deze anti marterspray echt zoals beweerd wordt?

Anti marterspray

Foto: PiccoloNamek

Anti marterspray werkt niet

Helaas is in 99% van de gevallen de anti marterspray alleen goed voor de portemonnee van verkoper. Precies dezelfde soorten sprays (en andere apparaten) worden namelijk verkocht met een ander etiket om muggen, vlooien, bedwantsen, kakkerlakken en ratten te bestrijden.

Vaak zelfs met een tegengesteld effect, omdat de dierlijke geuren die de ‘anti marterspray’ produceert juist andere dieren aantrekt en niet afstoot. In het geval van bedwantsen en kakkerlakken bouwen deze typen ongedierte zelfs resistentie op tegen bestrijdingsmiddelen en worden ze hierdoor alleen maar moeilijker te bestrijden.

Naast anti marterspray zijn er bijvoorbeeld ook producten op Internet te verkrijgen om de Steenmarter te vergiftigen. Dit is strafbaar omdat de Steenmarter in Nederland een beschermde diersoort is. Gebruikt u dit, dan bent u dus strafbaar en illegaal bezig.

Dit geeft aan dat bedrijven die dergelijk producten verkopen alleen geïnteresseerd zijn in uw geld.

Wat kunt u dan wel doen?

Er is maar één effectieve en legale oplossing, en dat is een samenwerking met een deskundig bedrijf dat een vergunning heeft om maatregelen te nemen tegen Steenmarter overlast.

De samenwerking met een deskundig bedrijf heeft verschillende voordelen die we hieronder voor u op een rijtje hebben gezet:

– U bent ten aller tijde legaal bezig en niet strafbaar.

– U ontloopt zo een fikse geldboete.

– Samen met de bestrijder maakt u een plan van aanpak om uw woning Steenmartervrij te maken.

– Hierdoor is de kans klein dat de Steenmarter weer terug komt.

– U bespaar veel kosten. U bent voor een deskundig bedrijf in eerste instantie misschien wat meer geld kwijt. Maar u bespaart op de lange termijn ontzettend veel kosten omdat u niet steeds weer anti marterspray of andere producten die slecht of niet werken hoeft aan te schaffen.

Laat uzelf dus niet verleiden om anti marterspray te kopen. Hierdoor is het probleem niet opgelost en u gooit simpelweg veel geld weg.

Bel ons direct of vraag advies aan

000 – 123 4567, Lokaal tarief, 24/7 vrijblijvende offerte